Ring oss!
020-103370

Om oss

Vi på Br Ström står för engagemang, kunskap, erfarenhet och specialistkompetens, vi vill skapa ett mervärde för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver och med våra tjänster och produkter når du dina verksamhetsmål. Vi installerar, servar, rekonditionerar och reparerar medicintekniska produkter inom området hörsel, syn och kognition. Vi arbetar med de flesta på marknaden förekommande produkter och har en växande portfölj av egna produkter.

Vår långa erfarenhet och vår breda kompetens inom området hjälpmedel gör att vi tillsammans med våra kunder hittar rätt lösning varje gång. Många av våra beställare är vårdhuvudmän och vi är därför väl insatta i förskrivningsprocessen och de bestämmelser om har med patienthantering att göra. Vi vet att ett respektfullt och inkännande bemötande vinner alla på.

Vi tar vårt samhällsansvar och är b.la ansluta till Förpacknings och tidningsinsamlingen, Naturvårdsverket, El-Kretsen, Läkemedelsverket.


Gillar du hjälpmedel och är empatiskt lagd?Vårt team

Veronica Pettersson, 073-654 58 07

Veronica Pettersson, 073-654 58 07

Samordnare som bokar in alla uppdrag som kommer in till oss. Om du har blivit uppringd eller fått ett brev av oss är det jag som har sökt dig. Du kan komma i kontakt med mig på vårt växelnummer, eller via kontaktformuläret på kontakta-oss sidan.

På fritiden: Utförsåkning är ett stående inslag varje säsong. Mellan säsongerna så förbereds det inför nästa säsong med hård träning, resarch och planering.

Niklas Lööv, 070-772 83 15

Niklas Lööv, 070-772 83 15

Tekniker som löser alla krångliga problem med ett leende. Installerar, felsöker och servar både analoga och digitala hjälpmedel hemma hos patienter. Talar Svenska, Engelska och Värmländska flytande. Kan grunderna i Svenskt teckenspråk.

På fritiden: Brygger norra Stockholms bästa Ale och ibland blir det även någon Ipa och äppel cider.

Markus Ström, 070-497 39 71

Markus Ström, 070-497 39 71

Tjänste & Produktutvecklare med lång erfarenhet av hjälpmedel, speciellt inom området kommunikationshjälpmedel. Har varit med och arbetat i Sverige och andra länder för nationella hjälpmedelstjänster. Tycker att förutsättningarna för smarta, enkla hjälpmedel aldrig tidigare har varit så goda som nu.

På Fritiden: Gillar att tillbringa tid ute på sjön för att fånga den listiga Gösen. Det är en svårfångad fisk som kräver envishet och en hel del list.

Daniel Ström, 070-049 45 50

Daniel Ström, 070-049 45 50

Säljare & Tekniker med längst erfarenhet av hjälpmedel på företaget. Har arbetat med hörsel / syn och kognitionshjälpmedel i många år . Arbetat nära förskrivare och väl insatt i processen bakom ett hjälpmedel.

På fritiden: Biodlare som har stor respekt för den fantastiska mekanism som ett bisamhälle uppvisar. Det består av 60-80.000 bin som samarbetar friktionsfritt, alla har sin uppgift och vet vad målet är. Det är imponerande!

Katarina Ström

Katarina Ström

Bussiness Controller som arbetar med analyser, kommentarer och sammanställningar över den operationella utvecklingen. Med god koll på marknaden och hur den utvecklas kan vår position på densamma optimeras. Vi vill inte driva runt utan tydliga mål, mitt jobb är att hitta rätt mål och den strategi som tar oss dit. Arbetar även med kvalitetsuppföljning och corporate compliance.

På fritiden: Tycker om att studera konst. Är en allätare som kan njuta lika mycket av en surrealistisk målning av Salvador Dali som av klassiska Engelska naturmålningar från Bristol School of Artists.

Leo Thelin

Leo Thelin

Lager och produktionsmedarbetare som håller koll på lagersaldo, gör mottag och förbereder försändelser ut till våra kunder. Arbetar även en del med rekonditionering av produkter och fungerar som facility manager för våra lokaler.

På fritiden: Bygger gärna olika modeller och har ett stort intresse för båtar. Är också intresserade av klassiska filmer, gärna Bollywood.

Valter Askervall

Valter Askervall

Tekniker som efter 100 år inom telekom nu rekonditionerar, felsöker och lagar de flesta analoga och digitala elektroniska hjälpmedel som finns på marknaden.

På fritiden: Tillbringar mycket tid i den egna trä/metall verkstaden där praktiska vardagsföremål med en annorlunda twist produceras.

Jonas Mäki 076 - 022 45 26

Jonas Mäki 076 - 022 45 26

Tekniker som arbetat med elscotrar och har erfarenhet av anpassningar inom privatbostäder. Arbetar med installation, service och reparation av både med äldre och nyare hjälpmedel. Kan utöver Svenska även Finska

På fritiden: Spelar gärna frisbeegolf, eller "discgolf" som det egentligen heter, på någon av de banor som finns runt stockholm.

Kanske kan vi samarbeta på något sätt. Vi söker alltid smarta och engagerade personer som vill göra bra saker.

Kan du se den röda tråden i dessa siffror ( 2 44 24 14 21 3 4) så borde du maila oss och berätta hur vi kan samarbeta!